مدت زمان مطالعه ۲۴ دقیقه
پروتز سینه

صفر تا ۱۰۰ پروتز سینه

دوشنبه, آبان ۲۲

پروتز سینه، از جمله روش های جراحی زیبایی سینه در حوزه پلاستیک است که به منظور بزرگ تر شدن سینه ها انجام می شود. خانم هایی که سینه های کوچکی دارند و یا به دلیل بارداری، کاهش وزن های شدید و عوامل ژنتیکی، سینه های افتاده ای دارند، بیشتر خواهان انجام این جراحی هستند.

در جراحی پروتز سینه از پروتز (ایمپلنت) های مصنوعی محتوی ژل سیلیکونی و یا سالینی استفاده می شود. به این صورت که پروتز زیر بافت سینه و یا عضلات سینه ای قرار داده می شود. همچنین امکان قرارگیری پروتز از طریق ایجاد برش بسیار کوچک اطراف هاله قهوه ای رنگ دور نوک سینه و یا زیر بغل نیز وجود دارد.

در برخی موارد و در صورتی که نیاز به بالا کشیده شدن یا لیفت سینه باشد، برش های بزرگ تری ایجاد خواهد شد.

پاسخ به رایج ترین سوالات پروتز سینه از زبان دکتر محمدرضا آخوندی نسب:

چرا از پروتز سینه استفاده می کنیم؟

به طور کلی می‌توان گفت که از پروتزها برای افزایش حجم و شکل سینه‌ها استفاده می‌شوند و دلایل متفاوتی خواهد داشت. مهم است بدانید که استفاده از پروتز سینه یک انتخاب شخصی است و برای هر فرد ممکن است دلایل واحدی وجود داشته باشد. در ادامه رایج‌ترین دلایل پروتز سینه را بررسی خواهیم کرد:

  • رفع نقص ظاهری
  • تقویت اعتماد به نفس
  • تساوی تناسب و هماهنگی بدنی
  • بازسازی پس از عمل جراحی سینه
  • بازسازی سینه بعد از شیردهی یا یائسگی

صحبت‌های دکتر محمدرضا آخوندی نسب درباره چیستی و کاندیدای مناسب پروتز سینه:

انواع مختلف پروتز سینه

پروتز سینه یک جسم خارجی است که لایه خارجی آن از سیلیکون ساخته شده است. براساس لایه داخلی چگونه باشد انواع پروتز سینه بر دو دسته تقسیم می شود.

۱) پروتزهای از جنس سیلیکون یا ژل و نوعی دیگر از پروتز ها که به آن ها ۲) پروتز های سالین یا نمکی گفته می شود. در واقع ماده پر کننده داخلی پروتزهای سالین نمک است و در مورد پروتز های ژلی، ژل سیلیکون است که داخل آن را پر می نماید.

مزیت پروتز های ژل سیلیکونی چنین است که از قوام بهتری برخوردار هستند و فرم سینه را زیباتر خواهند کرد. به همین منظور امروزه در اکثر کشورها از این نوع پروتز ها استفاده می شود. بهترین نوع پروتز سینه از لحاظ استاندارد پروتزهای سیلیکونی هستند و تمامی پروتز ها مدت ماندگاری یکسان دارند اما مارک های مختلفی دارند. معروف ترین نوع پروتزها، پروتز منتول آمریکا، پولتیک آلمان و مولتی وای کاستاریکا بوده که هر کدام از این نوع مارک ها مورد تایید FDA آمریکا است.

انواع پروتز سینه از لحاظ میزان برجستگی

پروتز ها با توجه به میزان برجستگی دارند به سه دسته  تقسیم می شوند:

  1. Low profile یا پروتز با برجستگی کم
  2. High Profile یا پروتز با برجستگی زیاد
  3. Ultra high profile یا پروتز سینه با برجستگی خیلی زیاد

انواع فرم و شکل پروتز های سینه

تقسیم بندی های پروتزهای سینه براساس شکل و لایه روی آن متفاوت است، که عبارت است از:

۱- پروتز های گرد

برخی پروتز ها گرد بوده و در نیم رخ این نوع پروتز ها قسمت فوقانی و تحتانی یکسان است که اصطلاحا به این نوع پروتز ها، پروتز گرد گفته می شود.

۲- پروتز های اشکی

برخی دیگر از پروتز ها از ناحیه روبرو به صورت گرد می باشند اما از نیمرخ بدین صورت است که در قسمت تحتانی برجستگی بیشتری دارد که اصطلاحا به این نوع پروتز ها، پروتز های اشکی و آناتومیک گفته می شود.

تفاوت پروتز سینه اشکی و گرد چیست؟

پروتزهای آناتومیک یا اشکی شکل طبیعی تری را به سینه می دهند و باعث می گردد تا قسمت بالای یک شیب ملایم داشته و قسمت حجیم سینه در پایین پستان قرار گیرد و همانند یک سینه طبیعی خواهد بود. اما افرادی که تمایل دارند قسمت فوقانی سینه آن ها پر باشد استفاده از پروتز های گرد نتیجه مطلوب تری را به همراه خواهد داشت.

توجه داشته باشید در افرادی که مقداری از نسج سینه در آن ها وجود داشته باشد در صورت استفاده از پروتز های گرد نتیجه ای که بدست می آید همانند نتیجه پروتز آناتومیک خواهد بود و نسج سینه در قسمت تحتانی قرار می گیرد و شکل طبیعی تری را به سینه خواهد داد. اما در افراد جوانی که اصلا سینه ندارد پروتزهای آناتومیک یا اشکی شکل طبیعی تری ایجاد می کند و توصیه جراحان پلاستیک چنین است افرادی که سینه ندارند از پروتز های اشکی استفاده شود.

اندازه و سایز پروتز سینه چگونه تعیین می شود؟

قبل از این که جراحی سینه انجام دهید پزشک در جلسات مشاوره سینه شما و میزان کش آمدن پوست را بررسی میکند، سپس بهترین پروتز از نظر سایز، برجستگی و مدل را برای شما انتخاب میکند. اگر شما فردی لاغر هستید پروتز های بزرگ به شما پیشنهاد نمیشود زیرا سینه شما فرم غیر طبیعی خواهد گرفت.

سطح و جنس پروتز سینه باید چگونه باشد؟

نکته ای دیگر در خصوص سطح پروتزهای سینه چنین است که سطح پروتز می تواند زبر باشد که اصطلاحا بدان تکسچر گفته می شود و نوعی از سطح پروتز که می تواند کاملا صاف باشد.

مزیت پروتز های که سطح زبر دارند چنین است که در داخل سینه چرخش پیدا نمی کند و کمتر جابه جا می شوند. اما پروتز های که سطح صاف دارند، گذاشتن آن ها آسان تر و نیاز به برش کمتری خواهند داشت.

در اکثریت افراد می توان از هر دو نوع پروتز استفاده نمود و انتخاب هر کدام از این نوع پروتز ها بسته به صلاحدید جراح پلاستیک مشخص می شود.

نحوه برش های تعبیه و قرارگیری پروتز سینه

در اکثریت بیماران از برش های چین قسمت زیر سینه استفاده می شود. زیرا تعبیه پروتز در این نوع برش راحت تر و دسترسی به قسمت های مختلف سینه امکان پذیرتر خواهد بود. اما روش های دیگری همانند برش دور هاله و برش زیر بغل وجود دارد.

در افرادی که دور هاله سینه آن ها متناسب باشد و در حدود چهار تا پنج سانتی متر قطر داشته باشد، تعبیه پروتز سینه از این طریق امکان پذیر است و قاعدتا اسکار و محل برش در مرز بین تیرگی هاله سینه و سفیدی آن قرار دارد بسیار واضح نخواهد بود.

همچنین درباره زیربغل این امکان وجود دارد. اما توجه داشته باشید اگر پروتز سینه بالای سیصد تا سیصد و پنجاه سی سی باشد، معمولا پروتز های دور هاله و زیربغل نتیجه بخش نخواهد بود و در اکثر مواقع که تصمیم داریم از پروتز های بالای ۳۵۰ سی سی استفاده نماییم برش ارجح از برش ناحیه چین تحتانی خواهد بود.

محل قرارگیری پروتز سینه

یکی از سوالات شایع در خصوص محل قرارگیری پروتز سینه چنین است که پروتز بایستی زیر عضله قرار گیرد یا بر روی عضله؟ در حقیقت محل قرارگیری پروتز سینه بسته به شرایط فیزیکی بیمار متفاوت می باشد.

افرادی که لاغر هستند و چربی زیر پوست آن ها کم است، به طور معمول جراح تصمیم می گیرد از لایه زیر عضلانی جهت تعبیه پروتز استفاده نماید زیرا این لایه سبب می شود تا شیب پروتز سینه طبیعی باشد و لبه پروتز دیده نشود.

اما در افرادی که وزن ایده آل داشته باشند و چربی زیر پوست آن ها به  اندازه کافی باشد. در حقیقت اندازه میزان چربی ملاک دو سانت خواهد بود اگر این میزان چربی وجود داشته باشد می توان پروتز را بر روی عضله سینه قرار داد.

صحبت‌های دکتر محمدرضا آخوندی نسب؛ فوق‌تخصص جراحی پلاستیک درباره روش‌های مختلف جراحی پروتز سینه و محل قرار گیری پروتز سینه:

تفاوت محل قرارگیری پروتز سینه

تفاوت قرارگیری پروتز سینه بر روی عضله یا زیر عضله چنین است که پروتز های زیر عضله علاوه بر آنکه در افراد لاغر باعث می شود تا لبه فوقانی پروتز مشخص نشود مزیت دیگر آن ها این است که وزن پروتز توسط عضله گرفته می شود و به پوست انتقال داده نخواهد شد. لذا در افرادی که کیفیت پوست خوبی ندارند و احتمال افتادگی در آن ها وجود دارد به ویژه افرادی که جراحی پروتز و لیفت سینه را به صورت همزمان انجام می دهند تعبیه پروتز در زیر عضله منطقی تر خواهد بود.

اما مزیت تعبیه پروتز بر روی عضله چنین است که عضله کاملا حفظ می شود و درد پس از جراحی کمتر خواهد بود. علاوه بر این افرادی که چربی کافی داشته باشند و کیفیت پوست خوبی را دارا باشند نتیجه همانند پروتز های زیر عضله مطلوب خواهد بود.

اقدامات و مراقبت های قبل از جراحی پروتز سینه

پیش از جراحی پروتز سینه، جراح پلاستیک به جمع آوری اطلاعات و بررسی سوابق پزشکی بیمار خود می پردازد و مواردی مانند سابقه مشکلات مربوط به سینه در خود فرد و یا در خانواده نیز بررسی خواهد شد. همچنین در خانم های بالای ۳۵ سال، نتایج تست ماموگرافی نیز باید بررسی شود.

در کنار موارد فوق، یک سری نکات و اقدامات وجود دارد که رعایت آن ها از سوی بیمار ضروری می باشد. مواردی از قبیل:

  • کنار گذاشتن سیگار و دخانیات، از چند هفته پیش از جراحی. احتمال بروز عوارض ناشی از جراحی به مراتب در افراد سیگاری بیشتر می باشد.
  • قطع مصرف داروهای ضد التهابی، داروهای رقیق کننده خون، آسپیرین و داروهای حاوی آسپیرین. چرا که این قیبل داروها احتمال خونریزی را افزایش می دهند.
  • انجام آزمایشات و تست های تجویز شده از سوی پزشک

نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که تمامی داروهای تجویز شده، مکمل های گیاهی و ویتامین ها باید به پزشک گزارش داده شود. گاهی نیاز به قطع دارو و جایگزین کردن داروی جدید می باشد.

↜ جهت انجام این جراحی، از هشت ساعت پیش از جراحی نباید چیزی خورده و یا آشامیده شود.

↜ معمولا پیش از جراحی، مصرف آنتی بیوتیک جهت پیشگیری از بروز عفونت در نظر گرفته می شود.

↜ پیش از جراحی پروتز سینه، موارد زیر از سوی پزشک مطرح خواهد شد:

  • محل قرارگیری پروتز
  • اندازه پروتز
  • نوع پروتز (ژل سیلیکونی و یا سالینی)
  • احتمال بروز عوارض حین و بعد از جراحی

جزئیات روند عمل پروتز سینه

پزشک با معاینه کامل بافت سینه، بررسی از نظر اندازه و فرم و هم چنین در نظر گرفتن هدف و نتیجه دلخواه بیمار، بهترین تکنیک و نوع پروتز را در نظر می گیرد. گاهی نیاز به ترکیبی از روش ها و یا ایجاد برش در هاله قهوه ای  رنگ سینه و یا زیر بغل می باشد.

روند جراحی پروتز سینه به این صورت است که بعد از تعیین نوع و اندازه پروتز، محل دقیق قرارگیری پروتز علامت گذاری می شود. بعد از ایجاد برش، پروتز در قسمت مورد نظر قرار داده خواهد شد. در پایان، برش ها بخیه زده می شوند و پانسمانی بر روی بافت سینه قرار می گیرد در نهایت به مرور زمان، خط برش ها محو خواهد شد. و بیمار می‌تواند نتایج اینپروتز سینه را بلافاصله بعد از جراحی به صورت مشهود مشاهده کند.

در این مرحله رعایت نکات و مراقبت‌های بعد از جراحی پروتز سینه که از طرف پزشک متخصص گوشزد خواهد شد، برای دسیابی به نتیجه دلخواه و بهبودی کامل مهم و ضروری است

اقدامات و مراقبت های بعد از پروتز سینه

از آن جایی که جراحی پروتز سینه تحت بیهوشی عمومی انجام می شود، ممکن است بعد از جراحی، اثرات مواد بیهوشی برای مدتی در بدن باقی بماند. به همین خاطر توصیه می شود، فردی بیمار را همراهی کند.

در بیشتر موارد، بیماران طی ۲۴ تا ۷۲ ساعت بعد از جراحی، از درد شکایت می کنند. به همین خاطر، داروهای مسکن برای بیمار از سوی پزشک در نظر گرفته خواهد شد.

احتمال مشاهده التهاب و ورم بعد از جراحی وجود دارد که به مرور برطرف خواهد شد.

مراقبت-های-بعد-از-جراحی-پروتز-سینه

+ استفاده از پانسمان الاستیک و یا پستان بند مخصوص، جهت کاهش التهاب و کشیده شدن سینه ها به سمت هم، همواره توصیه می شود.

+ لوله ای ظریف، جهت جمع آوری خون و مایعات اضافی زیر پوست سینه و به طور موقت گذاشته می شود.

+ بسته به نوع جراحی، بیمار چند روز بعد می تواند به محل کار خود برگردد.

+ یکی دیگر از مراقبت های بعد از جراحی این است که، بلافاصله بعد از جراحی بیمار قادر به راه رفتن و انجام کارهایی مانند غذا خوردن است.

+ از آن جایی که احتمال خونریزی وجود دارد، توصیه می شود انجام فعالیت های سنگین بدنی مانند بلند کردن اجسام سنگین و یا خم و راست شدن به مدت چند هفته (تقریبا چهار هفته) محدود شود. ورزش هایی مانند دو و یا ایروبیک نیز در این بازه زمانی ممنوع می باشد.

+ خوابیدن بر روی سینه ها به مدت چند هفته ممنوع است. در طول دوره نقاهت نباید هیچ گونه فشاری به سینه ها و بخیه ها وارد شود.

+ بخیه ها تقریبا یک هفته بعد از جراحی کشیده می شوند. اسکارهای این جراحی در نواحی ایجاد می شوند که کمترین  میزان اسکار بر جای بماند.

در چه صورت بعد از عمل پروتز سینه به پزشک مراجعه کنیم؟

شما باید هر چند وقت یکبار برای معاینه به پزشک مراجعه کنید اما اگر دچار مشکلات زیر شدید فورا پزشک خود را در جریان بگذارید:

• افزایش تورم و کبودی محل جراحی
• افزایش قرمزی در محل برش جراحی
• خروج ترشح بد بو یا زرد رنگ از محل زخم یا خونریزی از محل زخم که با فشار پانسمان بند نمی‌آید
• داشتن احساس بی‌حالی و ضعف شدید
• داشتن درد شدیدی که با مسکن‌های تجویزشده کاهش پیدا نکند
• آلرژی نسبت به داروهای مصرفی یا عدم تحمل داروها
• بروز تب و درجه حرارت دهانی بالای ۳۸ درجه
• احساس تنگی نفس، درد قفسه سینه یا ضربان قلب غیر‌طبیعی

پروتز سینه دائمی است؟

برای خیلی از افراد این سوال مطرح است که آیا پروتز سینه دائمی است یا خیر ؟ آیا نیاز به تعویض دارد؟ در پاسخ باید گفت اغلب پروتزهای استاندارد دائمی هستند. بنابراین نیازی به تعویض نخواهند داشت اما دلایل مختلفی وجود دارد که افراد را مجاب به تعویض آن می کند که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

زمان مناسب تعویض پروتز سینه

 یکی از سوالات شایع اکثریت افراد این است که زمان مناسب برای تعویض پروتز چه موقع خواهد بود؟ گفتنی است، پروتزهای استاندارد دائمی بوده و نیازی به تعویض نخواهند داشت.

به طور معمول تنها در دو حالت می توان اقدام به تعویض پروتز سینه نمود، زمانی که فرد تمایل داشته باشد که سایز پروتز را تغییر دهد و در زمانی که بافت بدن نسبت به پروتز واکنشی همچون انقباض کپسولی و افتادگی شدید داشته باشد می توان پروتز را تعویض نمود.

عوامل خطر جراحی پروتز سینه

لنفوم سینه از عوارضی است که در اثر جراحی پروتز سینه اتفاق می افتد که این عارضه یک نوع سرطان خفیف است و میزان شیوع آن یک در سی هزار می باشد، بدین صورت که از هر سی هزار نفر یک شخص به این نوع سرطان مبتلا می شود و به دلیل آنکه میزان شیوع آن بسیار کم است هیچ نوع ممنوعیتی برای این جراحی از جانب سازمان FDA آمریکا تعیین نشده است.

در صورتی که فردی در اثر انجام جراحی پروتز سینه دچار لنفوم سینه شود در مراحل اولیه پروتز سینه همراه با کپسول اطراف آن برداشته می شود ولی در موارد شدید نیاز به شیمی درمانی خواهد بود که این مورد به ندرت اتفاق می افتد.

از دیگر عوارض پروتز سینه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عفونت
  • تاخیر در بهبودی محل برش جراحی
  • تغییر در حس سینه و نوک سینه به صورت موقت و دائم
  • نشت یا پارگی جدار پروتز
  • ظاهر غیرقابل قبول محل برش جراحی
  • خونریزی و تجمع خون (هماتوم)
  • جدا شدن زخم
  • نامتقارن بودن سینه‌ها
  • جا‌به‌جایی پروتزها به جهات مختلف
  • نارضایتی فرد از نظر زیبایی و نتیجه‌ی عمل
  • ایجاد لخته خون در رگ‌ها که ممکن است باعث عوارض قلبی و ریوی شود
  • احتمال نیاز به عمل مجدد.
  • قرار دادن غیر‌اصولی و نادرست پروتز در محل
  • چین‌خوردگی پوست روی پروتز
  • عوارض بیهوشی عمومی
  • تجمع مایع اطراف پروتز
  • درد ممتد

نحوه اصلاح افتادگی و عدم قرینگی سینه با لیفت

سینه های که در اثر لاغری و بارداری دچار افتادگی شده اند را می توان برای اصلاح آن از روش لیفت سینه یا ماستوپکسی استفاده نمود. لیفت سینه روش های مختلفی دارد که هر کدام از آن ها با درصد موفقیت بالایی برخودار است.

در صورت آنکه سینه های یک فرد قرینه نباشد به دو طریق می توان عدم قرینگی را برطرف نمود. اگر بافت یکی از سینه ها بزرگ باشد در چنین مواقعی برای قرینه سازی سینه ها، سینه ای که بافت بزرگ تر دارد مقداری از بافت برداشته می شود. اما در صورتی که سینه ای با کمبود بافت مو.اجه است در چنین حالتی از پروتز سینه استفاده می شود و سپس سینه ای که بافت مناسب دارد همزمان لیفت می شود.

البته می توان گفت به صورت همزمان انجام جراحی پروتز و لیفت سینه وجود دارد و نتها نکته ای که می بایست رعایت نمود این است که میزان بیشتر از بافت سینه بزرگ تر برداشته می شود و سپس پروتز و لیفت انجام می گردد تا قرینگی ایجاد شود.

پروتز سینه در افراد مبتلا به سرطان پستان

بازسازی سینه پس از درمان سرطان پستان به دو صورت استفاده از بافت بدن و پروتز سینه انجام می گردد. به طور معمول در زمانی که تصمیم داشته باشیم به صورت همزمان با برداشتن تومور سینه بازسازی انجام گردد می توان از پروتز سینه استفاده نمود، اما در اکثر موارد پروتز سینه را در جلسه دوم پس از اطمینان از عود توده پستانی اقدام می نمایند.

افرادی که رادیوگرافی انجام نداده اند و پوست سالمی دارند و علاوه بر این بافت سینه مقابل آن ها شل و افتادگی ندارد بازسازی با استفاده از پروتز یک انتخاب مناسب خواهد بود. معمولا در چنین مواردی در ابتدا از یک اتصال دهنده بافتی که به صورت یک بادکنک می باشد زیر عضله سینه قرار داده می شود و به تدریج به صورت هفتگی داخل آن تزریق می شود تا به حجم دلخواه برسد، زمانی که پوست به اندازه کافی کشیده شد و اتصال صورت گرفت، اتصال دهنده بافتی خارج می گردد و به جای آن پروتز مناسب تعبیه می شود.

امروزه اتصال دهنده های بافتی وجود دارد که به صورت همزمان می تواند به صورت پروتز عمل کند و نیازی به خارج کردن آن ها نمی باشد، با رسیدن اتصال دهنده های بافتی به حجم ایده آل لوله ی متصل از آن جدا می شود.

پروتز سینه باعث سرطان سینه می‌شود؟

یک واقعیتی وجود دارد که در هر سی هزار فردی که پروتز سینه انجام می دهید، یک نفر مبتلا به لنف پستان می شود. علامت این بیماری به صورت بزرگ شدن یک طرفه یا دو طرفه سینه می باشد. درمان این ضایعه بسیار راحت است بدین طریق که با خارج نمودن پروتز و بافت همراه آن می توان ضایعه را درمان نمود.

یکی از سوالات شایع در میان عموم افراد به شمار می آید. در صورتی که تمایل دارید پاسخ سوال خود را دریافت نمایید پیشنهاد می کنم صبحت های دکتر محمدرضا آخوندی نسب در این خصوص را بشنوید:

محدودیت‌های انجام جراحی پروتز سینه

معمولا خانم ها در سنین ۱۸ تا ۶۰ سال که خواهان زیباتر شدن فرم سینه های خود هستند، بیشتر جهت انجام جراحی پروتز سینه مراجعه می کنند. پروتز به عنوان جراحی زیبایی سینه در نظر گرفته می شود.

خانم های جوانی که سینه های متقارنی ندارند (یکی از سینه ها از دیگری بزرگ تر می باشد) و یا از ناهنجاری های رشد رنج می برند، نیز می تواند تحت این جراحی قرار بگیرند. بهتر است این موضوع را متذکر شویم که ژل های سیلیکونی برای خانم های بالای ۲۲ سال استفاده می شود.

  • کسانی که به دلایلی همچون تصادف و سرطان تمام و یا بخشی از سینه خود را از دست دادند.
  • کسانی که از زمانی که متولد شدند سینه های غیر طبیعی و نا متقارن داشتند.
  • کسانی که به دلیل نقص مادر زادی فقط یک سینه دارند.
  • کسانی که به دلیل مشکلات هورمونی یا لاغری بیش از حد سینه های کوچکی دارند.
  • کسانی به دلیل رژیم، افزایش سن، بارداری و دوران شیردهی بافت سینه شان تحلیل رفته و کوچک شده است.
  • افرادی که به دنبال جراحی تغییر جنسیت هستند نیز بنا به شرایط خاص خود جراحی سینه انجام می دهند.

پروتزهای آب نمکی و سیلیکونی چه تفاوتی دارند؟

پروتزهای آب نمک یک رویه سیلیکونی دارد که با محلول آب و نمک پر شده است. پروتز سیلیکونی همان لایه سیلیکونی را دارد ولی با ژل سیلیکون پر شده است. بسیاری بر این باورند که پروتز های سیلیکونی نرم تر و طبیعی تر هستند. پروتز های سیلیکونی شکل گرد تری دارند.

ولی پروتزهای آب نمکی مقداری سنگین تر هستند و به مرور زمان باعث افتادگی سینه ها می شوند. در صورتی که پروتز سینه آب نمکی آسیب ببیند ظرف چند روز محلول تخلیه می شود و کاملاً واضح است. در حالی که اگر پروتز سیلیکونی تخریب شود، توسط فرد قابل تشخیص نیست و لازم است که به پزشک مراجعه شود و ماموگرافی انجام گیرد.

بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه

در حالت معمول انجام عمل پروتز سینه مانعی برای بارداری نیست اما در مواردی خاص ممکن است مشکلاتی برای شیردهی مادر و نوزاد ایجاد شود. امروزه شیردهی بعد از جراحی پروتز سینه چالش برانگیز نیست موادی که در پروتز ها به کار می رود هیچ خطری برای جنین ندارند. همچنین مراجعه به پزشک متخصص با تجربه و معتمد خطرات احتمالی شیردهس بعد از پروتز سینه را به صفر می‌رساند.

هزینه جراحی پروتز سینه

هزینه جراحی پروتز سینه به عوامل مختلفی مانند نوع پروتز، تجربه جراح پروتز سینه و محل جراحی بستگی دارد. از دیگر هزینه ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حق العمل جراح
  • بیمارستان
  • بیهوشی
  • داروها
  • آزمایش‌ها
  • کرست‌های مخصوص

معمولا هیچ کدام از هزینه های جراحی پروتز سینه و همچنین عوارض ناشی از آن تحت پوشش بیمه قرار نمی گیرد و شما باید صفر تا صد هزینه را خودتان پرداخت کنید.

نتایج نهایی جراحی پروتز سینه

پروتز سینه از جمله جراحی هایی است که نتایج درخشانی را برای خانم ها با سینه های کوچک به همراه دارد. نکته ای که باید به آن اشاره کنیم این است که مواردی مانند بالا رفتن سن و یا تغییرات وزن بر روی فرم و اندازه سینه تاثیر می گذارند به همین خاطر خانم هایی که قصد کاهش و یا افزایش وزن دارند، باید انجام این جراحی را به تعویق  بیندازند. اما در کل، جراحی پروتز سینه، به جوانسازی، زیباتر شدن و پر بودن فرم سینه ها و در نهایت، بالا رفتن سطح اعتماد به نفس خانم ها کمک می کند.

جالب است بدانید برای بزرگ کردن سینه ها از سایر روش ها مثل تزریق چربی به سینه نیز می توان استفاده کرد. همچنین بانوان یا آقایانی که دچار بزرگی سینه هستند از جراح های بخصوصی می توانند استفاده کنند و مشکل خود را حل کنند.

جراحی کوچک کردن سینه که در علم پزشکی با نام ماموپلاستی شناخته شده است برای بانوان استفاده می شود. از این روش برای کوچک کردن سینه ها استفاده می شود. آقایانی که دچار افتادگی و بزرگی سینه هستند از جراحی ژنیکوماستی برای کاهش حجم سینه های خود بهره می برند. همینطور که می بینید علم پزشکی به کمک افراد آمده تا علاوه بر افزایش سلامتی ناهنجاری های اندام ها را نیز برطرف کرده و بتواند زیبایی اندام ها را به افراد برگرداند.

سوالات متداول پروتز سینه

پاسخ به رایج ترین سوالات پروتز سینه

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

فوق تخصص جراحی پلاستیک – عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران

عضویت فعال انجمن بین المللى جراحان پلاستیک آمریکا (ISAPS) – جراحى هاى تغییر جنسیت به روش فالوپلاستى

برچسب ها:
مقالات مرتبط
جراحی همزمان شکم و سینه

جراحی همزمان شکم و سینه

جراحی همزمان شکم و سینه درخواست اولیه تمام کسانی است که میخواهند به یکباره از شر سختی های بعد از عمل خلاص شوند، یا  در مواقعی پیش...

جراحی همزمان لیفت و پروتز سینه

جراحی همزمان لیفت و پروتز سینه

سینه ها یکی از اندام های اصلی بدن بانوان هستند که نقش بسزایی در داشتن اندامی ایده آل دارند. گاهی ممکن است سینه ها در اثر پیری و سایر...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۶۸ Comments
  1. سلام من الان شش ماه زایمان انجام دادم میتونم بعداز شش ماه جراحی پروتز و لیفت سینه را انجام دهم ؟
    ممنون میشم جوابم بدید

    Reply
    • سلام
      در صورتی که شیردهی تمام شده باشد جراحی بلامانع است.

      Reply
  2. سلام آقای دکتر من الان دوسال زایمان کردم و نمیخوام دیگه بچه دار بشم سینه هام افتاده شدند هم میخوام لیفت انجام بدم و هم پروتز امکان انجام جراحی همزمان وجود داره؟

    Reply
    • سلام
      بله امکان انجام جراحی همزمان سینه وجود دارد. برای آگاهی بیشتر در این خصوص می توانید به صفحه انجام جراحی همزمان پروتز و لیفت سینه مراجعه نمایید.

      Reply
  3. سلام آقای دکتر زمان مناسب برای تعویض پروتز سینه چه موقع است ؟ اصلا نیاز به تعویض داره ؟

    Reply
    • سلام
      پروتز سینه نیازی به تعویض نخواهد داشت و در مواقعی اقدام به تعویض می شود که مشکلی پیش آمده باشد.

      Reply
  4. سلام آقای دکتر مدت ماندگاری پروتز سینه چقدره؟ لطف میکنید جواب بدید

    Reply
    • سلام
      پروتز سینه نیازی به تعویض ندارد و مدت مشخصی تعیین نشده است.

      Reply
  5. سلام آقای دکتر اسکار ناشی از برش برای انجام جراحی پروتز سینه تا چه مدت باقی میمونه ؟ برای از بین رفتن این اسکار ها باید چکارکنم ؟

    Reply
    • سلام
      از ژل استراتادرم استفاده کنید

      Reply
  6. سلام آقای دکتر پروتز سینه برای افرادی که ترنس هستند با بقیه افراد متفاوت هست ؟

    Reply
    • سلام خیر تفاوتی نداره ولی نوک سینه در افراد ترنس بیشتر به سمت خارج تمایل دارد

      Reply
  7. ویدئوهاتون خیلی خوب و جامع بود مرسی اقای دکتر

    Reply
    • امیدواریم مفید بوده باشه

      Reply
  8. ببخشید ی سوال داشتم تزریق چربی بهتر از پروتز نیست ؟

    Reply
    • بسته به شرایط و وضعیت هر فرد پیشنهادات متفاوت است.

      Reply
  9. من پیش آقای دکتر جراحی کردم الان که دوماه از جراحیم میگذره واقعا راضی ام خدا خیرتون بده همیشه دعاگوتون هستم آقای دکتر

    Reply
    • خوشحالیم که راضی هستین موفق باشین

      Reply
  10. چقدر توضیحات کاملی دادین استفاده کردم ممنون

    Reply
    • خواهش میکنم امیدوارم مفید بوده باشه

      Reply
  11. پروتز سینه برای افرادی که برای سرطان سینه های ریسک هستند هم انجام میشه؟؟؟

    Reply
    • پروتز سینه در صورتی انجام میشه که برای بیمار و سلامتی اون ضرری نداشته باشه

      Reply
  12. ممنون برای مطالب مفیدتون

    Reply
  13. توی دوران شیردهی اپر پروتز سینه داشته باشیم مشکلی نداره؟

    Reply
    • در متن مقاله کاملا شرح داده شده که پروتز های سینه برای شیردهی منعی ندارند

      Reply
  14. اگر پروتز پس بزنه از کجا متوجه بشیم؟

    Reply
    • پروتز پس نمی زنه ولی ممکنه بدن نسبت به اون یکسری واکنش نشون بده مثل انقباض کپسول که با درد و سفت شدن همراهه یا پاره شدن که با تحمع مایع اطراف پروتز نشون میده

      Reply
  15. یکسال پس از شیردهی میشه پروتز بذاریم؟

    Reply
    • بله مشکلی نداره

      Reply
  16. چطوری میتونم وقت بگیرم؟

    Reply
  17. در سن ۱۷ سالگی میتوان پروتز سینه انجام داد؟

    Reply
    • معمولا در سنین پایین توصیه نمیشه بهتر است دوره بلوغ و رشد به طور کامل سپری شده باشه

      Reply
  18. چند وقت بعد ترمیم لازمه ؟

    Reply
    • بستگی به خودتون و پروتزی که استفاده کردین داره

      Reply
  19. سلام

    با شیردهی تداخل نداره؟

    Reply
    • سلام خیر

      Reply
  20. پروتز سینه درد داره؟

    Reply
    • مانند هر عمل دیگری احساس درد و ناراحتی طبیعی است که از داروهای تسکین دهنده باید استفاده کنید.

      Reply
  21. کسی که دیابت داره میتونه پروتز انجام بده؟

    Reply
    • دیابت کنترل شده منعی برای پروتز نداره

      Reply
  22. دکتر جان مدل پروتز سینه رو خودتون برای شخص تجویز میکنید که از چه مدلی استفاده بشه؟

    Reply
    • بله با توجه به وضعیت و شرایط جسمی هر فردی پزشک میتونه بهترین انتخاب رو برای بیمار داشته باشه و نیازی نیست که بیمار نگرانی در مورد انتخاب نوع و اندازه پروتز سینه داشته باشه

      Reply
  23. سلام آیا برای کسی که کیست سینه داشته عمل زیبایی مشکلی نداره؟

    Reply
    • عمل زیبایی با کیست سینه مشکل نداره بشرط آنکه کیست مشکوک نباشه

      Reply
  24. ممنون از اطلاعات مفیدتون

    Reply
  25. من فکر می‌کردم فقط یه نوع پروتز داریم. الان تازه متوجه شدم هم اشکی داریم هم گرد

    Reply
  26. چند وقت یبار باید پرتز سینه را باید عوض کرد؟؟

    Reply
    • بستگی به شرایط شما داره اگر روتز مناسب استفاده کرده باشین نیازی به تعویض ندارد

      Reply
  27. میشه پروتز رو بعد از مدتی خارج کرد؟

    Reply
    • بله امکان پذیر است

      Reply
  28. عمل پروتز عوارض داره ؟
    و اینکه ترمیم میخواد مدتی بعد ؟

    Reply
    • دوست عزیز در قسمت زمان مناسب تعویض پروتز سینه د متن مقاله توضیح داده شده

      Reply
  29. پروتز سینه ممکنه باعث قوز سرشانه بشه؟

    Reply
    • پروتزهای بزرگ بالای ۶۰۰ سی سی ممکنه سبب قوز بشه

      Reply
  30. سلام
    هزینه پروتز سینه چقدر هست؟
    و اینکه آیا عوارض هم داره؟

    Reply
    • سلام دوست عزیز هر عملی عوارض خاص خودش رو داره اگر به متخصص مجرب مراجعه کنید این عوارض تنها عوارض موقتی خواهند بود که طبیعی است و در مدت کوتاهی برطرف خواهند شد

      Reply
  31. بنده یه سوال داشتم میشه بفرمایید عمر مفید پروتزها چند سال است؟

    Reply
    • پروتز های استاندارد دائمی هستند

      Reply
  32. احتمال پارگی پروتز سینه بعد جراحی وجود داره ؟؟

    Reply
    • احتمال پارگی با پروتز استاندارد خیلی کمه

      Reply
  33. عالی بود ممنون از شما

    Reply
  34. پروتز همیشیگی هستش ؟؟یا یه مدتی داره ؟؟

    Reply
    • بستگی به جنسی که استفاده می شه داره

      Reply
  35. سلام پروتز منتور بهتره یا موتیوا؟ بعضیا میگن میتیوا بافت نرم تری داره بعضی هم میگن فقط منتور خوبه کدوم بهتره؟

    Reply
    • سلام از لحاظ کیفیت هر دو خوبند ولی منتور معروف تر هست

      Reply
  36. من میخوام رژیم بگیرم بعد از رژیم پروتز سینه انجام بدم یا قبلش؟

    Reply
    • سلام بعد از رژیم

      Reply
Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *